Masterclass “ Profoto Off Camera Flash “

Workshop-masterclass--profoto-off-camera-flash.jpg

Als je weet hoe de techniek werkt kunt u zich bezig houden waar het echt om draait !

Deze masterclass is gericht op de mogelijkheden en daarmee de toepassingen van de Profoto Off Camera Flash systeem B1X , B2 en de kleinste studio light de A1. Profoto heeft met de introductie van de B1X & B2 het gat tussen de reportageflitser en de studioflitser grotendeels gedicht. 

Manueel, TTL (Through The Lens), HSS (High Speed Sync), 1ste -2de sluitergordijn en de Freeze modus worden uitgelegd in een begrijpbaretaal en aansluitend door de deelnemers praktisch uitgeprobeerd en toegepast.

Hoogstwaarschijnlijk ken je de Profoto B1X & B2 al, in deze training krijg je de kans om haar veelzijdigheid te ontmoeten en uit te proberen. Tevens zal er een uitgebreid arsenaal aan Profoto lichtvormers aanwezig, zijn van paraplu’s, softboxen, zoom reflectoren , enz… 

We gaan dieper in op de specifieke voordelen die Profoto te bieden heeft, zoals de zoomfunctie , constante kleurtemperatuur tot en met de zeer korte recycletijd en een indrukwekkende korte flitsduur waar door je beelden nog scherper worden. 

Profoto heeft natuurlijk ook producten met meer specifieke doeleinden voor in de studio zoals de D2 en de Pro-10 deze flitsers zullen ook aan bod komen en kunnen worden uitgetest op deze masterclass.

Deze masterclass is interessant voor de fotograaf die de basistechniek van camera en belichten onder de knie heeft en zich wil verdiepen in het Profoto Off Camera Flash systeem. De beste masterclassis een workshop waar je niet alleen dingen leert en met een selectie mooie foto’s naar huis gaat maar bovenal waar je naar huis gaat met veel inspiratie en vol motivatie om het zelf te gaan doen!

Na de workshop ben je in staat om in iedere denkbare situatie de Profoto  flitser op de juiste wijze in te zetten, zowel on-camera als off-camera. Daarnaast weet je hoe je het licht naar je hand zet voor het maken van creatieve en boeiende foto-opnames.Tevens zal je in staat om zelf verschillende lichtopstellingen te bouwen.

 

Profoto-B2-workshop-masterclass.jpg
Profoto-workshop-masterclass.jpg
workshop-profoto-ocf.jpg
workshop-profoto-A1-masterclass.jpg

Voor deze Workshop heeft u een spiegelreflex- of systeemcamera nodig inclusief standaard (zoom) objectief , Eventueel je eigen lichtmeter en/of Reportageflitser als je die bezit. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop ken je de basis begrippen als sluitertijd, diafragma en ISO en kan je deze instellen op je eigen meegebrachte spiegelreflexcamera of systeemcamera. Enige basiskennis is dus vereist.

Onderwerpen die aanbod komen

  • Profoto Off Camera Flash hoe te gebruiken en waarom
  • Flitsen met Profoto A1 en B1x , B2 , D2
  • Profoto Air TTL systeem hoe en waarom
  • Het neerzetten van een sfeer met 1 of meerdere lichtbronnen.
  • Profoto HSS High speed sync 
  • Correct gebruik van lichtvormers , softboxen, reflectoren en modifiers.
  • Lichtverhoudingen met meerdere flitsers

Prijs 165 €  (  in de prijs inbegrepen Professionele Studio + Professioneel Profoto Flits materiaal + Professioneel Model.)

Dit is inclusief koffie/thee/frisdrank en een lunch tijdens de workshop. 

De workshop gaat door van 10.00tot 17.00 uur( De studio is open vanaf 09.30u ) 

Let wel op, de plaatsen zijn beperkt. Er kunnen maximum 12 personen deelnemen.

Inschrijven doe je via de onderstaand inschrijvingsformulier. Inschrijvingen zijn definitief. Indien u verhinderd bent, kan u steeds iemand uw plaats laten innemen. Inschrijvingen worden niet terugbetaald. 

Wanneer je inschrijving binnenloopt, krijg je een uitnodiging tot betaling. Na ontvangst van de betaling wordt er een bevestiging opgestuurd.

Name *
Name
Masterclass Profoto Off Camera Flash

Since1965 behoudt zich het recht voor om de cursus te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. U zal dan de mogelijkheid krijgen om deze cursus op een andere datum te volgen of een volledige refund.