Back to All Events

Canon Expierence Days Masterclass " The Secrets of Light shaping"


  • tour & taxis brussel (map)

Canon Expierence Days Masterclass " The Secrets of Light shaping" met Pascal Vandecasteele.

Altijd al meer willen weten over de effecten van lichtvormers ? Lightshapers of Lichtvormers dat is het waar het in deze masterclass om draait. Lichtvormers zijn hulpstukken die je voor of in combinatie met de lichtbron gebruikt om het licht de juiste kanten op te kunnen sturen. Je ‘vormt’ dus heel letterlijk het licht zoals je zelf wilt.

Elk camera of flits-merk heeft een uitgebreid arsenaal aan lichtvormers. Maar wat doen al die lichtvormers nu exact ?

Waarom en waarvoor gebruikje een beauty dish? Wat is het nut van een grid of hoe gebruik je het beste een Softbox ? En ooit afgevraagd hoeveel stops je verliest je als een bepaalde lightvormer gebruikt? Pascal vertelt al zijn geheimen in deze Masterclass en hoe je optimaal het licht en lichtvormers kan gebruiken. Na deze Masterclass sessie weet u perfect welk accessoire u voor welke job moet gebruiken. 

Tijdens deze Masterclass proberen we in drie uur de voor en nadelen van de meest populaire , lichtvormers te demonstreren. Paraplu’s Softboxen, Striplights,  Beautydishes, Snoots, Grids, en nog veel meer lichtvormers komen aan bod. Deze masterclass is gevuld met praktische tips & tricks met als doel je te inspireren om je persoonlijke stijl tot een nieuw “creatief” niveau te brengen.

Voor deze masterclass heb je best al een basiservaring met studiolicht en of reportageflitsers, en ben je bekend met de manuele stand van je camera. 

De Canon Experience Days Masterclass "The Secrets of Light shaping "is op 28 en 29 oktober 2017 in Tour & Taxis te Brussel.

Adres
Tour & Taxis
Havenlaan 86C
Brussel

Canon Masterclass " The Secrets of Light Shaping "van 14.00 - 17.00 uur

Deelname aan de masterclass kost €75


Schermafbeelding 2017-10-17 om 01.00.32.jpg

Ervaar de mogelijkheden van Canon tijdens de Experience Days !

De Canon Experience Days op 28 en 29 oktober 2017 in Tour & Taxis zijn hét ontmoetingsmoment voor Canon-gebruikers. 

Hier stellen we de laatste nieuwigheden van Canon voor en kan je interactieve workshops, lezingen en masterclasses van verscheidene professionele fotografen volgen. Het programma is samengesteld volgens zes verschillende thema's en op basis van moeilijkheidsgraad. Kies tussen People, Places, Food, Action, Movies of Nature en tussen Easy, Medium of Advanced om een programma op maat samen te stellen. 

De inschrijvingskost per dag bedraagt €15. Hiervoor kan je je inschrijven voor 4 sessies (workshops of lezingen). Naast de workshops en lezingen zijn er ook een aantal masterclasses. Hierbij gaan we onder begeleiding van een ervaren artiest dieper in op een specifiek onderwerp. Deelname aan een masterclass kost €75 en duurt 3 uur per sessie. 

PRAKTISCH
Locatie: Tour&Taxis Brussel
Datum: zaterdag 28 - zondag 29 oktober 2017

CAMERAMATERIAAL
Breng zeker je eigen EOS en lenzen mee, met opgeladen batterij en lege geheugenkaart! Specifiek materiaal voor de workshops (lenzen, flitsen) is voorzien.

Tussen de workshops en lezingen door kan je o.a. een bezoek brengen aan onze professionele fotostudio, om zelf een topervaring op te doen, bijgestaan door onze experts.

Wij zien je graag op 28 & 29 oktober!